LG prezinta primul display OLED 8K de 88 de inci

LG vrea sa iasa in fata concurentei de la CES  prezentand primul display OLED cu rezolutie 8K si diagonala de 88 de inci.

 

Producatorii de electronice isi vor etala ultimele gadget-uri in Las Vegas, in cadrul celui mai mare targ de profil din lume. Acesta este programat sa se desfasoare, in acest an, in perioada 9-12 ianuarie. Se pare ca cei de la LG n-au mai avut rabdare pana atunci si au ales aceasta perioada pentru a-si etala noul panel. Atentie, nu este vorba despre un televizor, ci despre un display care, cel mai probabil, va intra in componenta unui viitor televizor LG. 

 

 

Coreenii domina deja piata panel-urilor OLED si nu cred ca au mai surprins pe nimeni cu lansarea noului display. Desi avem deja tehnologia, va trebui sa mai asteptam putin pana vom vedea televizoare care sa ruleze la rezolutia 8K. Asta se intampla, in primul rand, datorita continutului precar de continut video cu aceasta rezolutie; in acest moment, abia reusim sa gasim continut 4K. In al doilea rand trebuie sa expunem si problema pretului destul de ridicat pe care le are un televizor 8K. Inca nu se pune problema sa intre in piata consumatorilor casnici.

Aici discutam