LG s-a aliat cu Bang & Olufsen pentru a lansa un nou model de televizor

LG a fost mereu o firma care nu s-a ferit sa inoveze in domeniul productiei de televizoare. Pentru cel mai nou model de tv au ales o alianta cu Bang & Olufsen pentru a o oferi clientilor o experienta auditiva ce nu are egal in acest moment in piata.

 

BeoVision Eclipse TV este primul televizor produs de parteneriatul LG si Bang & Olufsen, de la nasterea acestuia, in martie 2016. TV-ul are, bineinteles, rezolutie 4K si va fi disponibil in doua diagonale, 55 si 65 de inci. In partea din fata, jos, va fi amplasat un sounbar argintiu. Acesta va avea o putere de 450 de watti, transmisa printr-un sistem de 3 difuzoare si conexiune Bluetooth, AirPlay sau Chromecast, pentru a reda muzica preferata direct de pe telefon.

 

 

TV-ul va avea 3 tipuri de suport. Cumparatorii vor avea de ales intre o varianta de suport fix, de perete si alt model de suport de perete care se poate roti pana la 60 de grade cu ajutorul unui motor. Al treilea tip de suport este unul care se prinde pe podea, tot cu motor, dar cu un unghi de rotire de 90 de grade.

A venit momentul sa vorbim si despre pret. Daca luam in calcul faptul ca tv-ul va avea si inscriptia Bang & Olufsen prezenta langa brandul LG, nu putem sa ne asteptam la un pret mic. TV-ul  BeoVison Eclipse va fi disponibil pentru cumparare la un pret de 10700 de dolari, pentru modelul cu diagonala de 55′ si 15000 de dolari pentru cel cu diagonala de 65′.

 

 

Aici discutam