LG scoate in piata primul soundbar cu tehnologia Dolby Atmos

Modelul SJ9 este primul soundbar LG echipat cu tehnologia Dolby Atmos. Aceste se gaseste deja in magazinele din Europa si SUA.

 

Samsung, Philips și Onkyo au lansat deja soundbar-uri cu cea mai recentă tehnologie de sunet Dolby încorporată. Atmos creeaza efectul surround mergand mai departe decat clasicele 5.1 sau 7.1, ajungand in toate punctele dintr-o camera. Intr-un sistem home cinema cu Dolby Atmos se pot folosi pana la 64 de difuzoare. Odata ce este instalat, sistemul poate trimite sunetul in puncte exacte intr-o incapere si permite fiecarui ascultator sa aiba propriul canal de sunet.

Anul trecut a marcat începutul unui parteneriat strâns între LG și Dolby. Compania coreeană a început să integreze Dolby Vision in televizoare cu LCD si OLED. În acest an, LG va implementa Dolby Atmos în cele cinci game OLED 2017 și va lansa un soundbar separat SJ9 Dolby Atmos.

SJ9 este un sistem numit 5.1.2. 2-ul vine de la cele doua difuzoare aflate in partea superioara a aparatului, care folosesc tavanul pentru a reflecta sunetul in directia ascultatorului.

 

 

Soundbar-ul vine cu Chromecast incorporat și Bluetooth pentru redarea muzicii. Este echipat cu HDMI, intrare audio optica, mufa jack de 3,5 mm și un port Ethernet. De asemenea, acceptă 4K pe HDMI 2.0. Efectul audio total este de 500 W.

 

 

 

Aici discutam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × five =