Mario te ghideaza in Google Maps

In 2014 Google s-a aliat cu Nintendo pentru a integra “pokemoni” in Google Maps si au avut un succes foarte mare, deschizand calea pentru Pokemon Go.

 

Acum cele doua companii isi unesc fortele din nou. Utilizatorii Google Maps vor avea o mare supriza cand vor vedea ca sunt ghidati, in drumul lor, de catre mustaciosul Mario si cartul sau. Acest lucru se va intampla timp de o saptamana, incepand de ieri, 10 martie, asa ca nu pierdeti timpul!

Sa vedem ce trebuie sa faceti pentru a beneficia de serviciile grasutului. In primul rand trebuie sa va asigurati ca aveti instalata ultima varianta Google Maps. Porniti aplicatia de navigare si alegeti destinatia. Langa butonul “Inceput” veti observa un semn de intrebare. Asta e cheia pentru ca Mario sa va apara pe harta. Apasati prima data acest buton si apoi “Let’s go”. Asta e tot. Acum aveti Mario Kart pe harta. Daca aveti nevoie de mai mult ajutor, va puteti ghida dupa pozele de mai jos.

Cum spuneam, trebuie sa va grabiti deoarece toata “aventura” asta are un timp limitat si nu este altceva decat promovare pentru nou joc Mario Kart ce va fi lansat pentru smartphone.

 

Hochei virtual de la Sony

 

 

Aici discutam