Meme Creator sau cum sa faci meme-uri pe telefon

Pentru cine, inca, nu stie ce-s meme-urile pot spune ca sunt pozele alea amuzante cu mesaj in partea de sus si jos, de cele mai multe ori cu imaginea capitanului Picard, din Star Trek.

 

Cum se fac ele reprezinta o cu totul alta poveste pe care o veti afla in randurile de mai jos. Pentru ca mobilitatea este foarte importanta pentru noi, poate prea importanta 🙂 , va voi prezenta o aplicatie care va va ajuta sa produceti mesajele preferate, pe imaginile preferate, direct de pe telefon.  Se poate folosi si pentru adaugarea de watermark pe poze.  Softul prezentat este disponibil numai pentru Android si este gratuit. Asta inseamna ca veti vedea si cateva reclame dar, na, ce inseamna, de fapt, “gratis”? 🙂

Aplicatia despre care vorbim azi se numeste Meme Creator si o puteti instala din Google Play. Intrati, dati click pe instalare si asteptati sa se descarce si sa se instaleze in telefon. Dupa ce s-a instalat, apasati pe Deschidere. De aici, lucrurile se vor desfasura relativ usor. Aplicatia are un meniu intuitiv care, parca, vine in intampinarea actiunilor utilizatorilor.

Din meniul principal trebuie sa alegeti o imagine. O puteti face din lista predefinita de mai jos sau puteti alege o imagine salvata in telefon. Puteti chiar sa faceti o poza direct in aplicatie. Pentru ultimele doua optiuni trebuie sa apasati una din pictogramele incercuite, din coltul drepta, sus.

 

 

Odata ce ati ales imaginea dorita puteti adauga si un mesaj, cu linii separate pentru partea de sus sau cea de jos.

 

 

Mesajul poate fi editat in functie de ce culori doriti sa folositi sau de marimea preferata a fontului.

Puteti scrie cu litere mici sau mari sau puteti roti poza in pozitia preferata.

 

 

Dupa ce terminati de editat mesajul trebuie sa salvati imaginea in telefon.

Acum sunteti gata sa primiti avalansa de “like-uri” de pe Facebook.

 

   

 

Simt nevoia sa vin cu o completare pentru “Ce prostii posteaza asta” si sa va multumesc pentru ca le apreciati!     😉

Aici discutam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two + two =