MINDHUNTER. Ce e in mintea unui criminal?

Mindhunter este un alt serial politist de pe Netflix. Povestea se desfasoara in anul 1970. Doi agenti FBI incearca sa rezolve niste cazuri cercetand mintile criminalilor si violatorilor. Serialul este inspirat din povesti adevarate, expuse in cartea fostului agent FBI, John Douglas, “Mind Hunter: Inside The FBI’s Elite Serial Crime Unit”. 

 

Cu producatori ca si Charlize Theron sau David Finch, de asemenea si regizor, serialul promite sa va captizeze si sa va intrige inca de la inceput. Nu veti vedea scenele de violenta sau urmaririle din alte filme, majoritatea criminalilor intervievati se afla deja in inchisoare. Mindhunter reuseste sa induca privitorului o senzatie ciudata, de neliniste, ideea ca ceva este in neregula in lume si ca nimic din ce se va intampla nu va repara asta.

Printre altele, serialul, prezinta si povestea criminalului Edmund Kemper, interpretat de actorul Cameron Britton. Acesta face o interpretare magistrala, reusind sa intre perfect in pielea personajului, dupa cum spune chiar Jonathan Groff, actorul din rolul principal: “Am citit odata scenariul cu el. Cameron a intrat si a inceput sa-si spuna replicile si…avea si vocea si tot…A fost terifiant sa stau in acea camera numai cu el”.

 

 

Aici discutam