Montana Garden, o noua atractie turistica in judetul Sibiu

Judetul Sibiu continua sa ne uimeasca cu dezvoltarea sa, foarte rapida. In ultimii ani au aparut, in judet, foarte multe atractii turistice noi, care atrag mii de turisti in aceasta zona.

 

Daca orasul Sibiu era principala atractie turistica din judet, in timp au aparut si alte obiective care nu trebuie ratate. Dupa Complexul Turistic Albota si Castelul de Lut din Valea Zanelor, in judet, mai exact, in Rasinari, si-a deschis portile un alt complex turistic care trebuie vizitat, Montana Garden.

Acesta se afla la intrarea in Rasinari, dinspre Sibiu. Pe langa restaurant cu specific romanesc, aici mai puteti gasi lacuri in care se poate pescui, piscina, terenuri de fotbal, filigorii si chiar si cateva spatii de gatit in aer liber. De asemenea, locatia poate deveni o atractie pentru familiile cu copii deoarece in zona este amenajat si un spatiu pentru acestia, unde vor putea interactiona cu animale sau pasari, cum ar fi iepuri, pauni sau rate.

In efortul de a sustine si revigora turismul local, Primaria Rasinari a achizitionat un tramvai care va face legatura cu orasul Sibiu. Montana Garden e amplasat la cca doua minute de locul unde se va opri tramvaiul.

 

Foto: Silvana Armat, Paul Brus, Montana Garden

Aici discutam