Nissan GT-R a fost condusa cu un controller PS4

Baietilor le plac masinile. Baietilor le plac masinile cu telecomanda. Dar daca masina in cauza e un Nissan GT-R ce poate fi condus cu un controller PS4? Mami, stiu ce vreau de la Mos Craciun! 

 

Nu e nici o gluma. Masina in cauza exista! A fost construita special pentru lansarea jocului Gran Turismo Sport si chiar poate fi condusa cu un controller de PS4. Demonstratia a fost facuta de catre pilotul Jann Mardenborough. Acesta a condus masina pe circuitul de la Silverstone. Pentru a nu depasi raza de un km, la care lucreaza acest controller, Jann a zburat deasupra masinii cu un elicopter. 

Trebuie, totusi, sa mentionez ca acest Nissan-ul GT-R este o masinarie mult mai complexa decat editia de pe strada. Aceasta este condusa prin intermediul a patru roboti care controleaza volanul, transmisia, franele si acceleratia, toate astea fiind posibile cu ajotul a 6 computere aflate in partea din spate. Pentru mai multa siguranta au fost instalate doua sisteme independente de franare, actionate prin doua frecvente radio separate.

 

 

Aici discutam