dinpixmedia

Nissan prezinta doua masini perfecte pentru camping

In ton cu perioada concediilor, Nissan a adus inovatia in cadrul salonului auto din Madrid, prezentand doua automobile perfecte pentru iubitorii de iesiri in natura. 

 

NV300 Camper este echipata pentru a gazdui pana la patru persoane, gratie acoperisului care se ridica. Astfel se creeaza loc de dormit pentru inca doua persoane, in afara celor de la “parter”.  Spre deosebire de prima, eNV200 Camper e un autovehicul complet electric. Masina este alimentata de o baterie de 40kWh care se poate incarca rapid, ajungand la cca 80% in mai putin de o ora. Astfel nu trebuie sa astepti prea mult pana cand poti pleca, din nou, la drum. Pana bei o cafea sau servesti masa, masina este pregatita pentru o noua aventura. Nissan eNV200 Camper poate parcurge cca 200 km cu o incarcare completa.

Potrivit lui Francesc Corbero, director de comunicatii in cadrul Nissan Iberia, design-ul masinilor este inspirat din nevoia oamenilor de a avea acces la flexibilitate si confort in calatoriile facute. “Noua gama Nissan Camper ofera aventurierilor posibilitatea de a admira privelisti deosebite chiar de la balconul automobilului si de a experimenta esenta calatoriilor cu familia si prietenii” spune Corbero.

 

 

Ambele masini, sunt echilibrate perfect pentru a asigura necesitatile amatorilor de calatorii mai lungi. Din dotarile acestora nu lipseste o bucatarie compacta, care contine cuptor, chiuveta si frigider. Ferestrele, care inconjoara masinile, sunt prevazute cu draperii, care pot fi trase oricand ai nevoie de intimitate.

Automobilele prezentate de catre Nissan au deja niste competitori “grei” in piata auto. In acest moment, segmentul de masini pentru camping este dominat de catre modelul California, de la Volskwagen si de Mercedes, cu Marco Polo. Cu toate astea, eNV200 e destinata unui segment aparte, amatorii de masini care nu polueaza si, sigur, isi va face loc in piata auto destul de repede.

 

 

Aici discutam