Papagal arestat pentru trafic de droguri

Un raid al politiei din Brazilia a dus la capturarea unui traficant mai putin obisnuit, anume un papagal, care a fost invinuit ca si-ar fi alertat stapanii de venirea politiei.

 

Se pare ca papagalul a fost capturat, impreuna cu stapanii sai, in urma unei “vizite” a politiei intr-un cartier cunoscut pentru amploarea traficului de droguri, din Piaui. Pasarea a fost capturata deoarece a anuntat venirea politistilor folosind cuvintele “Mama, politia!”. Astfel, cei din casa, au putut scapa de unele dovezi care i-ar fi putut incrimina.  Papagalul nu va putea fi pus sub acuzatie deoarece nu a cedat presiunilor politistilor si “si-a tinut ciocul”. Potrivit publicatiei Globo, pasarea va fi “incarcerata” pentru 3 luni, in gradina zoologica Teresina, mai mult pentru a invata sa zboare. Dupa aceasta perioada, papagalul, va fi eliberat.

 

 

Potrivit celor de la The Guardian, mai multe animale au fost implicate in America de Sud in traficul de droguri. Cei mai cunoscuti sunt crocodilii, care sunt folositi de traficanti pentru a scapa de cadavre.

In 2017, politia din Argentina a impuscat un porumbel care a intrat in curtea unei inchisori. Acesta a avea o incarcatura de 44 de pastile de Rivotril, cateva grame de canabis si un stick usb pe care trebuia sa o predea unui detinut. In acelasi an, a fost capturat un alt porumbel care avea un saculet ce continea 178 de pastile ecstasy. 

Daca ne plac sau nu animalele si pasarile, trebuie sa recunoastem, ca au fost si acestea corupte de catre lumea interlopa ­čÖé , pentru a duce la capat anumite misiuni, in special de transport. Daca de papagali nu stiam, de porumbei cred ca nu se mai mira nimeni. Stim toti cat ii duce capul…

 

Aici discutam