Parihug e un animal de plus care te ajuta sa imbratisezi o persoana draga ce nu langa tine

Daca ai simtit vreodata nevoia sa imbratisezi pe cineva care nu e langa tine, atunci, Parihug vine cu o solutie simpla, de plus.

 

Vorbim despre o jucarie de plus, mai exact, despre un ursulet care vibreaza atunci cand o persoana ii strange in brate perechea. Toate astea se intampla prin intermediul unei conexiuni la internet. Cred ca v-ati prins deja ca vorbim despre o pereche de ursuleti, conectati la internet. Acestia au posibilitate de conectare la internet, prin wi-fi, si conexiune bluetooth la o aplicatie de pe un smartphone. Ursuletii au incorporat cate un senzor de presiune, cu barometru, astfel incat simt exact puterea imbratisarii si actioneaza in consecinta, in pereche.

Aceasta jucarie a fost inventata de Xyla Foxlin intr-o perioada in care se afla la distanta mare de iubitul sau, dorind sa simuleze imbratisarile, in ciuda locatiilor departate. Mai tarziu, conceptul a fost regandit ca si o posibilitate pentru mame de a-si imbratisa copii care pleaca in excursie sau, pentru bunici, pentru a se simti mai aproape de nepoti.

 

 

 

Aici discutam