Pro Trek, un alt fel de smartwatch de la Casio

Wear OS va echipa un alt smartwatch, de data asta, unul care face parte din categoria produselor outdoor, fabricat de catre japonezii de la Casio.

 

Acestia tocmai au prezentat ultimul produs din categoria mentionata mai sus, Casio Pro Trek Outdoor Smartwatch. Modelul prezentat, WSD-F20A, va fi gadgetul perfect pentru activitatile desfasurate in natura mai ales datorita posibilitatii de utilizare offline. Daca alte ceasuri smart sunt conditionate de folosirea conexiunii la internet, cu noul Casio Pro Trek acest lucru nu mai este necesar.

Pasionatii de plimbari in natura vor nimeri, inevitabil, in zone aflata in afara retelelor de comunicatii. Gadget-ul celor de la Casio vine in ajutorul vostru cu modul offline de folosire a hartilor. Totusi, este necesara putina pregatire inainte de a porni la drum. Trebui sa stiti dinainte ce zona veti vizita, deoarece hartile respective trebuie downloadate in aparat inainte de a porni la drum.

Noua nume mari, din industria software, au incheiat parteneriate cu firma Casio pentru a dezvolta aplicatii pentru noul smartwatch. Pe langa aplicatiile noi, utilizatorii vor putea folosi si majoritatea programelor populare, prezente si pe alte gadget-uri, printre acestea numarandu-se ViewRanger, Hole19 si Fishbrain.

WSD-F20A este un smartwatch robust construit conform standardului militar de durabilitate 810G si are poate fi utilizat si sub apa la o adancime de pana la 50m. Pe langa altimetru, barometru sau busola digitala, Pro Trek vine echipat si cu un tracker al activitatilor.

Casio Pro Trek WSD-F20A Outdoor Watch va fi disponibil in magazinele din intreaga lume incepand cu luna mai a acestui an, la un pret de cca 350€.

Aici discutam