Samsung Galaxy Note 9 de aur

Samsung a lansat mult asteptatul telefon Galaxy Note 9 in 9 august, anuntand un pret de vanzare de cca 1000€ pentru modelul cu memorie de 128GB.

 

Oricat de bine ar arata acest model, rusii de la Caviar au considerat ca mai este mult de lucru la capitolul design si au iesit, si ei, cu cateva variante menite sa atraga atentia si, mai ales,  banii fanilor. Daca , in trecut, s-au jucat cu Nokia 3310, acum au considerat ca e timpul sa treaca la treburi mai serioase. Probabil ca va gantiti ce ati putea adauga unui telefon din seria Note in materie de design. Pai va spun eu: un kg de aur!. Da, baietii de la Caviar au echipat noul flagship de la Samsung cu o carcasa de aur de 1 kg. Bineinteles ca si pretul este pe masura “echiparii” si se situeaza la cca 3.9 milioane de ruble sau, atentie, 50 000€. 

Daca sumele de mai sus v-au speriat va veti bucura sa aflati ca exista si variante adaptate pentru buzunare normale, cu preturi de cca 3000€. Am uitat sa mentionez ca sunt buzunare “normale” de rusi, stiti voi, aia cu gazul in curte… In variantele despre care vorbim, Galaxy Note 9, poate fi echipat cu piele de aligator, cu diferite insertii cu aur si onyx sau gravuri aurite.

 

 

 

Aici discutam