Samsung Galaxy S8 are vanzari de doua ori mai mari decat seria anterioara in Coreea de Sud

Vanzarile Galaxy S8 si S8 Plus au atins pragul de un milion de unitati vandute in Coreea de Sud. Samsung a anunțat că cele două smartphone-uri au atins noul punct de reper la exact 37 de zile după ce au fost lansate în țară.

 

Compania a menționat, de asemenea, că S8 si S8 Plus se vand de două ori mai rapid decât în ​​cazul celor două generații anterioare ale lui Galaxy S. Samsung a reușit să vândă un milion de unități Galaxy S7 în Coreea de Sud la 74 de zile de la lansare, în timp ce vânzările Galaxy S6 au ajuns la același număr în 75 de zile.

 

Cererea pentru smartphone-urile Samsung este extrem de ridicată, nu numai în Coreea de Sud, ci și în alte țări din întreaga lume. Cu câteva săptămâni în urmă, compania a declarat că a vândut 5 milioane de unități Galaxy S8 utilizatorilor finali și a transportat un total de 10 milioane către retaileri. Asta înseamnă că Samsung a vândut în medie peste 200.000 de unități pe zi.

Vanzarile modelelor Galaxy S8 vor continua să crească în viitor. Cele două smartphone-uri au ajuns recent în China și sunt disponibile în prezent în aproximativ 120 de țări din întreaga lume.

Aici discutam