Simulator auto cu “realitate virtuala”

Daca esti mare fan al sofatului dar nu si al regulilor de circulatie, poti incerca sa “dai” o tura cu masina prin sufragerie. 

 

Yaw VR este cel mai nou simulator auto care se bazeaza pe realitatea virtuala. Potrivit dezvoltatorilor, este cel mai compact simulator VR din lume si are cel mai bun raport calitate-pret. Proiectul firmei ungare Intellisense cauta sustinere pe Kickstarter si a adunat pana acum mai mult de o treime din cei 150 000 de dolari necesari pentru a incepe productia.

Aparatul este foarte usor de folosit intr-o camera obisnuita. Jucatorii se aseaza intr-o cupola sferica, cu picioarele intinse pe un suport atasat de consola. Consola se roteste, in functie de situatia prin care treci in joc, la 360 de grade pe verticala si 50 de grade pe plan orizontal. Daca te plictisesti de Yaw VR il poti impacheta foarte usor si aseza, sa zicem, sub un birou sau chiar in dulap. Toate elementele simulatorului incap in cupola sferica, fiind foarte usor de manevrat prin camera.

Aparatul este destinat in special gamer-ilor si va fi compatibil cu platforma SimTools. Mai mult de 80 de aplicatii de simulare vor fi disponibile pentru cumparatori. Mai mult de atat, kit-ul va fi compatibil si cu PlayStation VR, Oculus Go sau Gear VR.

 

 

Aici discutam