Sony introduce android 7.0 pe televizoare

Sony va lansa Android 7.0 (Nougat) pentru televizoarele ce ruleaza cu acest sistem de operare, începând de miercuri, 31 mai. Noul software include funcții precum Picture-in-Picture, Google Cast 4K, suport pentru HLG HDR și opțiunea de a utiliza mai multe conturi Google.

 

Primele modele care vor beneficia de noul software sunt televizoarele din 2017 și cele de la sfârșitul anului 2016. Sony a promis că va aduce versiunea 7.0 la toate televizoarele începând din 2015 și mai târziu, însă modelele anterioare Android TV nu par a fi incluse în aceasta prima fază.

 

 

Actualizarea va adăuga noi funcții precum PiP (picture-in-picture) în aplicații, opțiunea de a utiliza mai multe conturi Google pe televizor, suport pentru căști bluetooth (limitat la selectarea modelelor 2017), Google Cast 4K și suport pentru formatul HLG HDR. Noul software include, de asemenea, soluții de bug-uri și optimizări de performanță. Mai mult, Android 7.0 include caracteristici cum ar fi un nou meniu multitasking, suport HDR mai profund la nivel de sistem, capabilități de înregistrare a aplicațiilor și multe altele.

Compania declară că Dolby Vision “va urma într-o actualizare ulterioară” pentru A1 OLED, precum și pentru X93E, X94E și Z9D.

 

 

Aici discutam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × 2 =