Un gamer a transformat un Lamborghini in controller pentru Xbox

Care este cel mai scump controller pe care l-ati cumparat vreodata? Sau, mai bine, care a fost cea mai scumpa consola?

 

Hai sa vedem ce gasim in piata. La o cautare simpla, pe Google, gasim un controller PS4 si Xbox din aur la 300 de dolari, vandut pana la epuizare de stoc de catre cei de la ColorWare. Mai este si kit-ul pentru condus Forza Motorsport Racing Wheel de la Fanatec, la 1300 de dolari.

Un colectionar de masini si gamer impatimit, din Franta, a depasit toate baierele de pret. Acesta si-a transformat masina Lamborghini Aventador in controller pentru Xbox numai pentru a juca Forza 7. Nu stiu, exact, cat a platit el pentru a intra in posesia masinii sau pentru costumizare dar, pot spune, linistit, ca are cel mai scump controller din lume. Un Aventador are primul pret de vanzare de cca 400000 de dolari.

Cred ca nu e cine stie ce senzatie sa conduci un Lamborghini cu 200 km/h. Mai bine o faci pe Xbox. Oricum, la ce masini are baiatul asta in garaj, nu cred ca ii pasa prea mult de parerea noastra.

Se pare, totusi, ca ideea nu este chiar atat de originala. Nissan a prezentat conceptul Urge, in 2006, care avea un Xbox 360 construit in portbagaj. Parcai masina si puteai sa joci Project Gotham Racing 3 folosind volanul si pedalele masinii.

 

Daca ti-a placut articolul da-ne un like la pagina de Facebook aici.

Aici discutam