Un politician isi face campanie pe PornHub

Da tati, e campanie electorala! Da tati, stiu ca te-ai saturat de reclame cu politicieni si sloganuri de cacao pe Facebook, sau pe restul retelelor de socializare. Totusi, unde se duce lumea asta daca nici pe Porn Hub nu te mai poti retrage, ca sa te “relaxezi”?!?

 

Din pacate nu e vorba despre un candidat din Romania. Spun “din pacate” pentru ca vad prin actiunea asta o mostra de tupeu care ar putea fi constructiv, genul de tupeu care te scoate din cotidian, care te face sa ai incredere ca omu’ ala chiar e in stare sa-si asume, cel putin, ceea ce spune. Genul de tupeu care te scoate din turma si care te poate pune in fruntea ei. Asa ca, nu, nu poate fi vorba despre un politician roman. La noi e greu sa citesti un discurs de pe foaie, cum sa te mai duca mintea sa faci ceva iesit din comun. Si daca te duce, cum sa iesi tu in evidenta??? Banii vin, “prostii” voteaza, viata, tati!

Joachim B. Olsen este membru al Aliantei Liberale din Danemarca si candideaza pentru un loc in Parlamentul tarii sale. Baiatul asta s-a gandit sa gaseasca vizibilitate in toate locurile posibile si unde e mai bine decat in locul unde este majoritatea barbatilor. 🙂 “Cei care ma cunosc, stiu ca sunt un politician serios, dar si ca am simtul umorului mai dezvoltat si cred ca asta este o gluma buna.” Gluma se refera nu numai la locul in care a ales sa se prezinte dar, mai ales la sloganul care a descretit multe frunti, deja, in toata lumea: “Cand termini sa te masturbezi, voteaza pentru Jokke!”.

Draga Jokke, nu e rau sloganul tau. Totusi, ce faci daca termina astia pe clipul tau? 🙂 

Aici discutam