Waze. Cum postezi o avertizare

Dupa cum bine stiti, Waze este o aplicatie gps care va ajuta in timp real, atunci cand conduceti, deoarece este conectata in permanenta la internet si se bazeaza pe interactiunea dintre soferi.

 

Fiecare sofer are posibilitatea sa intervina, in aplicatie, cu mesaje sau avertizari legate de evenimente petrecute in trafic, pericole pe drum sau controale ale Politiei Rutiere.

V-am aratat intr-un alt articol de unde si cum se instaleaza aplicatia Waze. Acum va voi arata cum sa postati o avertizare pentru ceilalti participanti la trafic.

Apasati butonul indicat de sageata.

 

 

Se va deschide meniul cu avertizari. Aici alegeti ce vreti sa postati. Sa zicem ca ati trecut pe langa un punct radar. Apasati meniul Politie.

 

 

Acum, in functie de eveniment sau de sensul pe care se afla radarul, alegeti una din pictogramele din mijloc si apasati Trimit.

In acest moment, postarea d-voastra va aparea pe harta, in aplicatie, putand fi vazuta de catre ceilalti participanti la trafic.

 

 

In acelasi mod puteti proceda si in cazul celorlalte avertizari. Va rog sa vedeti pozele de mai jos.

 

 

 

Aici discutam

2 Comments

  • Gabriel says:

    Buna ziua. Detin un Samsung J5 2017 pe care am instalat aplicatia Waze. Din pacate la rapoarte de trafic (ambuteiaj) nu exista pictograma pentru sens opus. Se poate remedia asa ceva sau este un caz izolat pe telefonul meu? Cu multumiri, Woody250

    • admin says:

      Buna ziua, Incercati un update si ar trebui sa se rezolve.In orice caz, sigur nu e o problema cu telefonul. Am probat Waze si pe un J5 2016 fara probleme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five × five =