Waze. Download si Instalare

Waze este una dintre cele mai populare aplicații de navigație GPS disponibile pentru smartphone-uri, fiind compatibila cu telefoane care funcționează pe aproape toate platformele, Android, Blackberry, iOS, Windows Phone și Symbian.

 

Aplicația folosește detaliile de locație ale utilizatorului pentru a furniza informații cum ar fi detaliile traseului cu ghid vocal, informatii pas cu pas si durata calatoriei, informatii bazate pe datele trimise anterior de alti utilizatori. De fapt, asta e marea diferenta fata de alte aplicatii gps, interactiunea dintre utilizatori (soferi). Aveți posibilitatea să beneficiați de actualizări de trafic, de hărți și de date rutiere, cum ar fi alerte rutiere, toate in timp real, bazate pe conexiunea la internet.

 

Există două moduri în care puteți descărca Waze pe telefon. O modalitate de a face acest lucru este să mergeți la browserul dvs mobil și să căutați aplicația online. Puteți să descărcați aplicația și să o instalați. A doua metodă este mai simplă și mai rapidă. Puteți să accesați magazinul de aplicații și să instalați aplicația de acolo.

Pentru utilizatorii de Android si iOS puteti descarca aplicatia de aici.  

 

 

După terminarea descărcării, instalarea va începe automat. După procesul de instalare, faceți clic pe Deschidere pentru a începe procesul de inițializare. Dacă ați dezactivat setarea locației, vi se va solicita să o porniți după inițializare. Pe baza setului de locație, fișierele lingvistice vor fi descărcate automat. Ca și în cazul oricărui software, vi se va cere să acceptați termenii de utilizare.

 

 

 

De asemenea, puteți seta limba dorită. După ce faceți acest lucru, Waze vă va oferi un ecran de conectare. Vă puteți înregistra dacă sunteți un utilizator nou sau sa începeți imediat dacă sunteți un utilizator existent. Există, de asemenea, o opțiune de a sări peste procesul de înregistrare pentru moment. Când faceți acest lucru, va fi creat automat un cont temporar pentru dvs. Cu toate acestea, dezavantajul lipsei de a fi un utilizator înregistrat cu Waze este că nu veți putea accesa site-ul său web și nici nu veți obține punctele acumulate atunci când conduceți.

 

 

 

Aici discutam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 − 7 =